• tekentafel003.png
  • tekentafel006.png
  • tekentafel001.png
  • tekentafel005.png
  • tekentafel004.png
  • tekentafel002.png

Het creëren van een duurzame en leefbare omgeving die gericht is op de toekomst. Om het gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen (meerdere argumenten:

Maak van de plek van het gemeentehuis een park voor echte recreatie, zoals park randenbroek. Er is dringend behoefte aan een dergelijke plek, niet van dat snippergroen langs grote wegen, maar een plek waar kinderen vrijgelaten kunnen worden. Bovendien kan het zorgen voor een aantrekkelijke groene route van het station naar de binnenstad, zonder daar de stadsring voor te hoeven aanpassen.
 
Wijk: Soesterkwartier
 

Een manege aan de rand van de wijk
En een uitgaansgelegenheid voor jongeren aan de rand van de wijk
 
Wijk: Vathorst
 

Ik vind dat kleinschalige initiatieven zeker ondersteund moeten worden, vooral met flexibiliteit vanuit de gemeente. Maar alles moet wel passen binnen een totaalplaatje. Kleinschalige projecten kunnen grootschalige effecten hebben, dus waar wil je als stad naartoe werken? Kortom; je hebt een visie nodig.

Het wordt tijd dat de basis in Amersfoort beter op orde komt. Oftewel veilige en leefbare buurten en wegen, breed toegankelijke cultuur en sportvoorzieningen, goede jeugdzorg en een overheid die burgers helpt in plaats van als lastig aanhangsel ziet.

Ik mis de openbare toiletten die we, in de landen om ons heen, wel overal aantreffen. Zelfs in Emiclaer, waar ik woon, ontbreken die dingen nadrukkelijk. In Emiclaer hebben we elke zomer een "strandbad".

Tevens sta ik nu elke dag voor een spoorwegovergang stil als ik aan de Westkant van de stad richting Utrecht wil. Het is hoog tijd dat Amersfoort de portemonnee trekt en gaat investeren in de toekomst. Betere wegen, meer parkeerplekken, meer woningen, nieuwe en mooie gebouwen in de stad die aansluiten bij het historische karakter.
Wijk: Schothorst
 

Meer voor de Jongeren zodat er minder reden is om te hangen
Wijk: Liendert

Dat iedereen respect heeft voor zijn of haar omgeving!!
Wijk: Liendert

Afval en rommelgemeentelijke zaken leefomgevingveiligheidvergroenenWonen 

A2014 Logo 6393x1200
mail.pngfacebook.pnginstagramyoutube.pngtwitter.png
mail.pngfacebook.pnginstagramyoutube.pngtwitter.png